Trick ´n Treat Finland Oy, Taikuri Keke Pulliainen, keke.pulliainen@kolumbus.fi, tel: +358405773799

Yhdistelmätaika-esityksen ensimmäisistä sekunneista alkaen Keke sai meidän jokaisen täydellisen huomion. Keken itsevarmuus ja esiintymiskokemus kantoivat läpi koko esityksen saaden meidät unohtamaan täysin ajankulun. Monipuolinen show sisälsi tilaisuuteen täydellisesti sopivaa huumoria sekä vaikuttavia taikatemppuja. En tiedä vastaavaa tilaisuutta, jossa koko yleisö olisi ulvonut naurusta kyyneleet silmissä niin stand up komiikasta kuin viihdyttävistä tempuista. Stand up osuudet ja taikatemput täydensivät toisiaan muodostaen erittäin hyvin toimivan kokonaisuuden.
Olemme jälkikäteen saaneet vierailtamme pelkkää positiivista palautetta Keken esityksestä - upea show jäi lähtemättömästi mieliimme. Uskallan vilpittömästi suositella Keke Pulliaista myös arvokkaampiin tilaisuuksiin, kuten kyseessä olleisiin 50-vuotisjuhliin.
Kekellä on kyky aidosti ja monipuolisesti viihdyttää yleisöä erinomaisella tilannetajulla ja terävällä, ketään loukkaamattomalla huumorilla.

Kiitos Keke!!
Komentaja, Sami Iso-Lauri
"Kiitos Kekelle mielettömästä tunnelmanluonnista tupareissamme! Sekä show- että lähitemput olivat erinomaisia ja saivat vieraat tuijottamaan herkeämättä Keken taikakäsiä. Varsinkin lähitemput herättivät positiivista kummastusta ja monen suu jäi auki hämmennyksestä - todellista taikuutta! Kaiken kruunasi huumori, joka soljui sujuvasti temppujen lomassa. Suosittelen ehdottomasti Kekeä ilahduttamaan juhlaa kuin juhlaa!"

Konsulttiyritys, MacKincey
"Mielettömän hauska ja monipuolisilla tempuilla esitetty show jonka haluaisimme tarjota seuraavassakin asiakastapahtumassa. Esiintymisestä näki, että kyseessä on pitkään esiintynyt kovan luokan ammattilainen, joka hallitsee yleisön ja tietää missä mikäkin juttu ja temppu toimii. Lyhyesti…SUOSITTELEN "

PH Data Oy, Pekka Porras
"Kiitokset Keke mielettömän hauskasta stand-up taikuudesta! Show jätti yleisön ihmettelemään miten kaikki oikein tapahtuikaan ja kaiken kruunasi mahtava huumori - vatsalihakset olivat todella koetuksella hillittömästä naurusta.
Illan kohokohtana olivat lähitemput, joita ihmeteltiin pitkään esityksen jälkeenkin. Keke on varma valinta vapauttamaan tunnelman ja tekemään tilaisuudestasi unohtumattoman."

-Tanja Juslin, Orion Pharma
”Kiitos Keke hienosti hoidetuista tapahtumista. IFK:n pelaajien ja henkilökunnan pikkujoulut ovat aina olleet loistava tapahtuma ja kivaa yhdessäoloa raskaan syksyn jälkeen.  Tällä kertaa oli tavallista hauskempaa kun showmies Keke hauskutti hyvällä maulla tehdyllä tosi hauskalla showlla ja lähitempuilla, omalla persoonallisella tyylillään jengiä.
Seuraavan päivän lasten pikkujoulut eivät hävinneet nekään tunnelmassa yhtään ja sielläkin Keke näytteli suurta roolia omilla hauskasti esitetyillä tempuillaan. 
Voin varauksetta suositella kaikkiin juhliin josta halutaan kruunata hauskalla hetkellä nauruhermoja kutitellen.”

Myyntijohtaja
Markku Makkonen
"Mahtavaa ja todella ammattitaitoista taikuutta höystettynä hyvällä komiikalla. Lähitaikuus teki vaikutuksen ja illan kruunasi upea show, jossa  otettiin hyvin yleisö mukaan taikatemppujen ihmeelliseen maailmaan. Suosittelen!"

Sami Mäki
Toimitusjohtaja, Laserkeskus
”Järjestimme asiakastilaisuuden, jossa taikuri Keke Pulliainen viihdytti vieraitamme liikkumalla yleisön joukossa ja esittämällä uskomattomia lähitaikatemppuja. Keken temput olivat ehdoton vetonaula ja hän myötävaikutti esityksillään lämpimän rennon tunnelman aikaansaamisessa. Saimme paljon kiitosta hänen esityksistään. Voin varauksetta suositella häntä esiintyjäksi erilaisiin tilaisuuksiin. 

Ulla Grönberg
Tuokko Tilintarkastus Oy
Uskomattoman hauska ja monipuolinen yhdistelmätaikuusohjelmisto Kekellä Dinolift Oy:n kesäjuhlissa. Village People numero oli ehdoton ykkönen. Varsinainen taikuri mitä tulee naurattamiseen : )

DinoLift Oy
Karin Nars
Toimitusjohtaja
AIVAN LOISTAVA!
Keken show oli yllätys vieraille ja itse juhlakalulle. Koko juhlaväki ihmetteli Keken temppuja ja olivat suorastaan haltioissaan. Lavashow oli myös aivan huikea, porukka nauroi liki kippurassa ja ainakin itselläni oli poskilihakset kipeät nauramisesta vielä eilenkin.

Marjo Karilainen
Karilainen Oy
Lähitaikuus yllätti ja hurmasi yleisön. Lavaesitys oli viihdyttävä, ennalta-arvaamaton ja mukaansatempaava. Näppäräsorminen ja yleisön hienosti esitykseensä mukaan ottanut taikuri oli loistoesiintyjä yrityksen henkilökunnan ja asiakkaiden yhteiseen kesäjuhlaan.

Kirsi Ruohonen
Rakentaj.fi
Suuret kiitokset vierailustasi 60 v synttäreilläni! Kaikki olivat innoissaan ja vaikuttuneita. Synttärisankarille taisi olla ihan napakymppi. Oli mukavaa seurata näin läheltä todella korkeatasoista taikuutta. Nimi pysyy muistissa jos tarvetta tulee!

Panu
”Kiitos Keke tapahtumamme juontamisesta. Ammattitaitosi oli rautainen ja langat pysyivät loistavasti käsissäsi. Kokoperheen taikashowt ylittivät odotuksemme. Huomasi ettet ollut ensimmäistä kertaa lavalla. Lapsille suunnattu huumorisi ja temput kyllä naurattivat ja hämmästyttivät meitä vanhuksiakin.
Voin lämpimästi suositella Taikuri Keke Pulliaista niin taika kuin juontotehtäviinkin.”

-Kari Kekäläinen, Autotalon johtaja, Autotalo Laakkonen, Joensuu
Välitän tässä vielä koko kylän terveiset esityksestä. Esitys oli kaikkien mielestä huippu, osasit hyvin ottaa lapsiyleisön omaksesi ja lapsethan nautti!
Myös aikuiset kiittelivät, ja totesivat että laadusta kannattaa maksaa!

Nina-Rahulan kyläyhdistys
Eilen oli Taikuri vieraillut Heikkilän koulussa. Meidän molemmat kersat oli paikalla. Illalla meidän perheessä puhuttiin vain Keke Pulliaisesta. 6- vuotias tyttömme esitteli meille taikatemppuja ja esiintyi Kekenä:-). Meidän 10- vuotias kundi oli taas päässyt avustajaksi ja Keke oli kuulemma vetänyt häntä 6-0. Terveisiä vaan, että oli loistava show kun kuunteli lapsien kertomusta.

Timo Tetri/ Isä
Vaikka en sinua paremmin tunnekaan, niin päätin kuitenkin laittaa s- postia. Olin tänään katsomassa sinun taikaesitystä (klo 13) täällä Lappeenrannassa kauppakeskuksessa ja pidin näkemästäni kovastikin. Yleensä kaikki taikurit esittävät lapsille samoja temppuja, mutta oli ilo huomata, että olet kehitellyt niihin omia  muunnoksia, etkä ole tyytynyt standardiversioihin

Petri Kansonen
Kiitos messuisännyydestä Keke. Hienosti meni. Juonsit kolmipäiväiset Matkamessut osastollamme ammattitaidolla ja sujuvasti. Oli ilo työskennellä kanssasi kun pystyimme luottamaan sinuun täysin. Lähitemput osastolla näytti purevan kävijöihin kun katsoi ympärillä olevia ihmisiä.
Palaamme asiaan jälleen kun tapahtumia tai messuja tulee.

Anette Österman
Restel Group
Kiitos Keke, oli aivan mahtava ilta. Show ja illan juontajan toimiminen toimi erinomaisesti. Varmasti tulee vielä tilaisuuksia, joihin kutsumme sinut vielä uudelleen, voin lämpimästi myöskin suositella sinua muille, erittäin ammattimaisesti ja hienosti hoidettu ilta!

Ina Anttila
Ratsastajainliitto
Kiitokset mahtavasta esityksestä juhlissamme!
Poikaa, jonka otit esitykseen mukaan, oli kohdannut juuri keskiviikkona erittäin vakava onnettomuus, jonka seurauksena hän makasi lastenpolilla jatkuvasti oksentaen ja muistinsa menettäneenä. Hän oli pudonnut potkulaudalla korokkeelta suoraan pää edellä kivetykselle.

Hän sanoi esityksen jälkeen, että olit paras taikuri, jonka hän on nähnyt. Uskomaton suorastaan.
Poika on minun ja Ailan. Hän sai valtavasti virtaa esityksestäsi.

Harri Pihlajavesi / As Oy Pohjanrusko
Moikka !
Kiitos Keke mahtavasta showsta Tuusulan Golfklubilla, sait paljon kiitosta ja moni kävi kiittelemässä  vielä sunnuntainakin.
Jaan yhteystietosi mielihyvin kiinnostuneille.

Eija Utriainen
Tuusulan Golf Klubi
TUHANSIA ESIINTYMISIÄ - PALKINTOJA - LUKUISIA TV OHJELMIA - TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA
EtusivuOhjelmistoSuosituksetKuviaYhteydenottoAjankohtaistaFacebook
Viherkallion koulun henkilökunta ja oppilaat olivat erittäin tyytyväisiä Taikuri-esitykseen. Esityksessä oli johdonmukainen juoni koko ajan ja se yllätti yleisönsä kunnolla aina vähän  väliä. 
Oppilaiden kommentteja oli; "jännittävä, yllätyksellinen, en ois uskonu..., miten se ton teki...." Lisäksi oli havaittavissa, että oppilaat jäivät pohtimaan innovatiivisesti kuinka kaikki tapahtui.
Opettajien kommentteja oli; "oli parempi kuin uskalsin odottaa, hyvä, kun esitys alkoi heti upealla yllätyksellä - se otti luulot pois ja oli mahtava odottaa mitä seuraavaksi tapahtuu..."
Esitystä uskaltaa suositella muillekin!

Mikko Leppänen - Viherkallion koulun rehtori